Известие

Collapse
No announcement yet.

МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ

колата наистина е правена в италия в завод в Бреша видях документите където е описано какво е правено по колата.Има нов номер с инициалите на завода.Проверих всичко в КАТ колата е редовна имах притеснения преди това.мисля да я купя.Колата е 156 1,9ЖТД16В новия феис вс.екстри.МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ

харесал си кола и питаш за мнение.........нещо състояние,външен вид,запазеност като цяло, цена ..... дай информация и ще получиш мнение - иначе само спам като този пост...........
    Alfa156 Against All

Comment

Re: МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ

Първоначално публикувано от lavinkata
      колата наистина е правена в италия в завод в Бреша видях документите където е описано какво е правено по колата.Има нов номер с инициалите на завода.Проверих всичко в КАТ колата е редовна имах притеснения преди това.мисля да я купя.Колата е 156 1,9ЖТД16В новия феис вс.екстри.МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ
      Нещо си се объркал. Алфа Ромео (или Фиат или Ланча) никога не са имали завод в Бреша. Вервай ми.

Нещо друго пише за Бреша в документите, може би оттам е купена/регистрирана. Апропо, в Бреша е базиран един от най-големите дилъри на Алфа в Ломбардия, Коломбини. Но завод няма, факт.

От 2006 в Бреша се произвежда Ивеко Дейли (и някои модели от гамата Eurocargo, както и доста военна техника.
      Volvo XC90 D5 '06
      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

ОК може би не е завод.НО видях документите в които е описано какво е правено по колата може и сервиз да е не споря.ина4е колата е направна така 4е не и ли4и ни6то.колата е ветло син металик 4ерна кожа мулти волан АСР и т.н.края на 2003/50000км комби

Comment

2003 на 50 000км
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
          X